ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξάσφαιρη η Ισπανία διέλυσε την Κροατία – Όλα τα αποτελέσματα (VIDS)

Εξάσφαιρη η Ισπανία διέλυσε την Κροατία – Όλα τα αποτελέσματα (VIDS)

Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο από την Ισπανία που διέλυσε με 6-0 την Κροατία που μετά το απόλυτο όνειρο στο Μουντιάλ, βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη!

ίναι μερικά βράδια που όλα σου πιάνουν. Είναι μερικά βράδια που ότι κι αν κάνεις σου βγαίνει. Η Κροατία μέσα σε μερικές εβδομάδες από το απόλυτο όνειρο, πήγε στον απόλυτο εφιάλτη.

Από εκεί που έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πήγε… ψηλωμένη στην Ισπανία και δέχθηκε μία ιστορική εξάρα από τους «φούριας ρόχας», που με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο τους, έκαναν μία εμφάνιση από άλλες εποχές!

Ο Μάρκο Ασένσιο ήταν πραγματικά μαγικός, αφού με δύο γκολ κι άλλες τόσες ασίστ διέλυσε όλα τα αντίπαλα αμυντικά πλάνα.

Ωστόσο, όπως και απέναντι στην Αγγλία, ο Σαούλ ήταν αυτός που σήμανε την αντεπίθεση με όμορφη κεφαλιά, έπειτα από τρομερή σέντρα του Καρχαβάλ. Ο Ασένσιο με δύο μαγικά γκολ μέσα σε δύο λεπτά (33’, 35’) ανέβασε άμεσα τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ η κατηφόρα συνεχίστηκε και στην επανάληψη.

Ο Ροντρίγκο έκανε στο ξεκίνημα της επανάληψης το 4-0, ενώ δύο… μαδριλένικα γκολ από Σέρχιο Ράμος και Ίσκο ολοκλήρωσαν το μαρτύριο των Κροατών!

Ο Μάρκο Λιβάγια μπήκε αλλαγή στο 71ο λεπτό με το σκορ ήδη στο 6-0 και φυσικά δεν μπορεί να κριθεί, σε ένα σύνολο που θύμιζε ναυάγιο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδιαμ οι Βέλγοι δεν είχαν πρόβλημα να περάσουν εύκολα από την Ισλανδία (0-3) και να δείξουν από νωρίς ποιο είναι το αφεντικό του ομίλου, ενώ η Βοσνία χάρη σε ένα γκολ του Τζέκο λύγισε την αντίσταση της Αυστρίας με 1-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ

Α’ κατηγορία, 2ος όμιλος

Ισλανδία – Βέλγιο 0-3

(29’ πεν. Αζάρ, 31’, 81’ Λουκάκου)

 

Α’ κατηγορία, 4ος όμιλος

Ισπανία – Κροατία 6-0

(24’ Σαούλ, 33’, 35’ Μάρκο Ασένσιο, 50’ Ροντρίγκο, 57’ Σέρχιο Ράμος, 70’ Ίσκο)

 

Β’ κατηγορία, 3ος όμιλος

Βοσνία – Αυστρία 1-0

(78’ Τζέκο)

Γ’ κατηγορία, 2ος όμιλος

Φινλανδία – Εσθονία 1-0

(12’ Πούκι)

Ουγγαρία – ΕΛΛΑΔΑ 2-1

(15’ Σάλαι, 43’ Κλάινχαϊσλερ / 18’ Μανωλάς)

Α’ κατηγορία, 2ος όμιλος

Μολδαβία – Λευκορωσία 0-0

Σαν Μαρίνο – Λουξεμβούργο 0-3

(9’ Σανό, 45’ Ζοακίμ, 52’ Σινάνι)

πηγή:sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top