Η Αριστοτέλους χαρακτηρίζει τον εαυτό της «αρνί» – Δημόσια και δεν ντρέπεται γι αυτό

Η Αριστοτέλους χαρακτηρίζει τον εαυτό της «αρνί» – Δημόσια και δεν ντρέπεται γι αυτό

Ερωτήθη η Χριστιάνα Αριστοτέλους και απάντησε χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της 'αρνί'.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους μίλησε στο περιοδικό Down Town και στον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου και ανάμεσα στα άλλα μίλησε για την αθωότητά της, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση.

Ήσουν «αθώα» όταν ξεκινούσες την τηλεόραση;

Όχι απλά «αθώα». Αρνί! Πλέον, δεν λέω πως «μπορώ να αντοληφθώ τα πάντα», αλλά νομίζω πως διακρίνω πολλά στον χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Σχεδόν από την πρώτη κουβέντα. Και, συνήθως το ένστικτό μου, με οδηγεί σωστά.

‘Εχεις προδοθεί πολύ;

Ναι. Και από φιλίες και στα προσωπικά και στη δουλειά μου.μ

Τι σημαίνει «προδοσία» στην προσωπική ζωή; Απιστία;

Και η απιστία, ναι.

Έχεις απατηθεί;

Ναι, έχω απατηθεί. Αλλά πλέον η ζωή μου είναι τόσο διαφορετική... Σήμερα, θα αντοδρούσα πολύ διαφορετικά στην απιστία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE