ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όχι μόνο δεν αποπροσανατολίζονται από τα mind games, αλλά… «τσιτώνονται» ενόψει Πάφου

Όχι μόνο δεν αποπροσανατολίζονται από τα mind games, αλλά… «τσιτώνονται» ενόψει Πάφου

Στον αγώνα του Σαββάτου (15/09) με αντίπαλο την Πάφο, είναι στραμμένη η προσοχή του Απόλλωνα, στο πρώτο παιχνίδι των «γαλάζιων» στο νέο ποδοσφαιρικό «μαραθώνιο».

Και έχοντας στο μυαλό τους το περσινό πάθημα από τον Ολυμπιακό στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, φέτος είναι πολύ πιο προσεκτικοί και… υποψιασμένοι, για να μην την πατήσουν, απέναντι σε μία ομάδα με φιλοδοξίες και αξιόλογο ρόστερ.

Ναι, η Λεμεσιανή ομάδα είναι το φαβορί για τη νίκη, πόσο μάλλον όταν αγωνίζεται και στην έδρα της, αυτό για μας θεωρείται δεδομένο.

Όμως τίποτα δεν θα της «χαριστεί», γι΄ αυτό και ο Σωφρόνης Αυγουστή «χτύπησε το καμπανάκι» στους παίκτες του, προκειμένου να βγάλουν από το μυαλό τους τη Λάτσιο, για να μην κάνουν τη ζωή τους πιο δύσκολη στο ματς με την Πάφο και να… πατήσουν με το «καλημέρα» στο πρωτάθλημα την «πεπονόφλουδα».

Από εκεί και πέρα, κανείς στο Κολόσσι δεν ασχολήθηκε σοβαρά με την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για τους δανεικούς και η απάντηση-τρολάρισμα του επίσημου Απόλλωνα, τα λέει όλα…

Παρ΄ όλα αυτά όμως, το όλο θέμα μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε μεταξύ των παικτών, αλλά οι «γαλάζιοι» όχι μόνο δεν αποπροσανατολίζονται από… mind games, αλλά «τσιτώνονονται» και είναι αποφασιμένοι να δείξουν με το «καλημέρα» στο νέο «μαραθώνιο» τις προθέσεις τους, για να στείλουν παράλληλα το μήνυμα πως φέτος θα… «πουλήσουν ακόμα πιο ακριβά το τομάρι τους», για να κατακτήσουν ότι δεν μπόρεσαν πέρσι, παρότι έφτασαν μία ανάσα από το ιστορικό νταμπλ.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζοάο Πέδρο που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, αναμένεται να προφυλαχθεί ενόψει του αγώνα με τη Λάτσιο, ενώ δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Μπρου.

Ακόμη, οι διεθνείς με την Εθνική Κύπρου, Βασιλείου, Χάμπος Κυριάκου και Παπουλής, αλλά και ο Σκέμπρι που αγωνίστηκε με την Εθνική Μάλτας, είναι βασικοί υποψήφιοι για ροτέισιον, για να πάρουν ανάσες ενόψει του αγώνα της επόμενης Πέμπτης (20/09) για τη φάση των ομίλων του Γιούροπα Λιγκ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top