ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε το 6 μηνών αγοράκι του επειδή η γυναίκα του ήταν κουρασμένη και δεν ήθελε να κάνουν έρωτα

Σκότωσε το 6 μηνών αγοράκι του επειδή η γυναίκα του ήταν κουρασμένη και δεν ήθελε να κάνουν έρωτα

Mια τραγική είδηση βλέπει το φως της δημοσιότητας, αφού ένας πατέρας σκότωσε το 6μηνών αγοράκι του μετά από λογομαχία με τη σύντροφό του. Υποστηρίζει ότι ήταν μεθυσμένος και είχε κάνει χρήση ουσιών και δεν θυμάται το περιστατικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ο 25χρονος Maycon Salustiano Silva πυροβόλησε και σκότωσε το παιδί του επειδή η γυναίκα του αρνήθηκε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του.

Ο  25χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε το αγοράκι μετά από καυγά με την 20χρονη σύντροφό του στο σπίτι τους τα ξημερώματα της Τετάρτης στο σπίτι τους στη Βραζιλία με τον μικρούλη Michel να «σβήνει» δύο ώρες μετά το περιστατικό και ενώ είχε μεταφερθεί σε Νοσοκομείο.

Αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι εντόπισαν πίσω από καναπέ το φονικό όπλο καθώς και σφαίρες ενώ πιστεύεται ότι σε μια στιγμή οργής ο 25χρονος πυροβόλησε από κοντινή απόσταση το άτυχο αγοράκι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 25χρονος ζήτησε από την 20χρονη να κάνουν έρωτα και όταν αυτή αρνήθηκε λέγοντας του ότι είναι κουρασμένη πήγε στην κουζίνα και επέστρεψε με ένα όπλο, με το οποίο σημάδεψε στο στήθος το 6μηνων αγγελούδι.

Η μητέρα άρχισε να ουρλιάζει και να φωνάζει για βοήθεια με τον Silva όμως να πατά τη σκανδάλη. Όπως ο ίδιος δήλωσε στην κατάθεσή του ήταν μεθυσμένος, είχε καταναλώσει ναρκωτικά και δεν θυμάται τι έγινε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top