Αποκάλυψε ο Ευθυμίου τι έλεγε στους παίκτες του από τη μέρα της κλήρωσης και… «που δεν τους πίστεψαν»!

Αποκάλυψε ο Ευθυμίου τι έλεγε στους παίκτες του από τη μέρα της κλήρωσης και… «που δεν τους πίστεψαν»!

Ο προπονητής του Ακρίτα Χλώρακας, μετά το νικηφόρο πέρασμα από το Μακάρειο Στάδιο, επί του Ολυμπιακού Λευκωσίας για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος β΄ κατηγορίας, δήλωσε τα εξής:

«Συγχαρητήρια στους λεβέντες που τα έδωσαν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, αυτοί είναι οι ήρωες. Τους έλεγα από την πρώτη μέρα που είδα την κλήρωση του πρωταθλήματος να το πιστέψουν και ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν πετάμε στα σύννεφα, ξέρουμε ποιοι είμαστε. Ξέρουμε ότι ήρθαμε για την επιβίωση μας αλλά είναι μια σημαντική νίκη για αυτούς τους ποδοσφαιριστές, τους Παφίτες, που δεν τους πίστεψαν, που δεν τους έδωσαν τις ευκαιρίες τους, να καταφέρουν φέτος να δείξουν τι πραγματικά είναι. Θέλεις και τύχη στο ποδόσφαιρο. Αλλά λένε ότι η τύχη είναι με τους δυνατούς και είμαστε δυνατοί και θα τα δίνουμε όλα σε κάθε παιχνίδι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE