ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάνει… πρεμιέρα και μετράει απουσίες βασικών πρωταγωνιστών – Πρώτα αυτό και μετά η ΜΑΧΗ του ΓΣΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κάνει… πρεμιέρα και μετράει απουσίες βασικών πρωταγωνιστών – Πρώτα αυτό και μετά η ΜΑΧΗ του ΓΣΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τη δική της πρεμιέρα στο πρωτάθλημα α΄ κατηγορίας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα κάνει το βράδυ του Σαββάτου η ΑΕΚ.

Η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα θα φιλοξενηθεί στο «Αμμόχωστος» από τη Νέα Σαλαμίνα η ώρα 20:00 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας.

Είναι το πρώτο παιχνίδι για τη Λαρνακιώτικη ομάδα για αυτό το πρωτάθλημα, μιας και ελέω υποχρεώσεων στην Ευρώπη… χρωστάει τις αναμετρήσεις με Πάφο FC 1η αγωνιστική (02-01-2019) και Απόλλωνα 2η αγωνιστική (09-01-2019).

Ενόψει της πρώτης αναμέτρησης που θα δώσει η ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, η τεχνική ηγεσία δεν υπολογίζει στους Λαμπάν, Αντωνιάδη και Γιάννου.  Οι δύο πρώτοι έδωσαν πάρα πολλά στην περσινή σεζόν και είχαν σημαντική συνεισφορά σε αυτά που πέτυχε η ΑΕΚ, ενώ ο τρίτος έδειξε στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ το καλοκαίρι ότι βρισκόταν σε φόρμα και έδωσε πάρα πολλά επιθετικά.

Σαφέστατα, στην ΑΕΚ, παρά τις απουσίες, το κλίμα είναι εξαιρετικό, μετά και την πρόκριση της ομάδας στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.  Πόσο δε, θα γίνει ακόμη καλύτερο, και η ψυχολογία θα ανέβει και άλλο, με διπλό το βράδυ του Σαββάτου επί της ομάδας της Αμμοχώστου, μιας και μετά το μυαλό όλων στην ΑΕΚ θα στραφεί στην αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης με τη Ζυρίχη στο ΓΣΠ για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. 

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση της Παρασκευής στο βοηθητικό γήπεδο της ΑΕΚ όπου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top