Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ Λάρνακας με 199 +  Επιλογές στην Parimatch! Βλέπεις νίκη της ΑΕΚ Λάρνακας 1.45!

Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ Λάρνακας με 199 +  Επιλογές στην Parimatch! Βλέπεις νίκη της ΑΕΚ Λάρνακας 1.45!

Κυπριακό πρωτάθλημα  η Parimatch δηλώνει παρών!

Η Νέα Σαλαμίνα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Λάρνακας σε ένα παιχνίδι που σίγουρα έχει το δικό του ενδιαφέρον, αφού η Ν. Σαλαμίνα σε εντός έδρας παιχνίδια πάντα βάζει δύσκολα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Η ΑΕΚ με στόχο το Πρωτάθλημα καλείται να περάσει από αυτή την έδρα με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το να έρθει ισόπαλο το παιχνίδι έχει απόδοση 4.40!

Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει απόδοση 1.89 !

Μήπως το τελευταίο γκολ θα το βάλει η Νέα Σαλαμίνα ; Απόδοση 3.10!

 

Δείτε όλες τις αγορές για το ματς αυτό εδώ

 

Ημίχρονο / Τελικό:  

Νέα Σαλαμίνα / Νέα Σαλαμίνα 11.5 Νέα Σαλαμίνα / Ισοπαλία 17.5

Νέα Σαλαμίνα / ΑΕΚ Λάρνακας 20.0 Ισοπαλία / Νέα Σαλαμίνα 13.0

Ισοπαλία / Ισοπαλία 6.80 Ισοπαλία / ΑΕΚ Λάρνακας 4.40

ΑΕΚ Λάρνακας / Νέα Σαλαμίνα 35.0 ΑΕΚ Λάρνακας / Ισοπαλία 14.5

ΑΕΚ Λάρνακας / ΑΕΚ Λάρνακας 2.15

Parimatch: Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 1000+ επιλογές ανά αγώνα, ίσως τα καλύτερα Odds της αγοράς, Live Streaming και Μοναδικές Προσφορές Bonus+ και Match+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!

 

Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE