ΜΟΡΦΟΥ: Βρέθηκε καμπάνα που κλάπηκε από την κατεχόμενη Φιλιά

ΜΟΡΦΟΥ: Βρέθηκε καμπάνα που κλάπηκε από την κατεχόμενη Φιλιά

Καμπάνα ιστορικής αξίας που κλάπηκε από καμπαναριό σε εκκλησία στην κατεχόμενη Φιλιά, βρέθηκε σε οικία στη Μόρφου, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Κίπρις».

Όπως αναφέρεται, η αξία της ανέρχεται στις 150 χιλιάδες ευρώ και κλάπηκε στις 24 Αυγούστου.

Η «αστυνομία» συνέλαβε δύο άτομα ως ύποπτα για την κλοπή ενώ όπως αναφέρεται τα δύο άτομα ετοιμάζονταν να πωλήσουν την καμπάνα σε άτομο στις ελεύθερες περιοχές για 50 χιλιάδες ευρώ.

Εναντίον των δύο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράνομη κατοχή αρχαιοτήτων και κλοπή αρχαιοτήτων και το «δικαστήριο» διέταξε την τριήμερη κράτηση τους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE