Μεταγραφικό κτύπημα από την ΑΕΚ Λάρνακας στο Φούτσαλ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μεταγραφικό κτύπημα από την ΑΕΚ Λάρνακας στο Φούτσαλ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η διοίκηση της ΑΕΚ Λάρνακας στο Φούτσαλ, ανακοίνωσε την απόκτηση του Κύπριου Ανδρέα Πεπέτσιου.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ FUTSAL είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Κύπριο φουτσαλιστή Ανδρέα Πεπέτσιο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Ο «Πέπε» ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα των ακαδημιών μας, στην περσινή περίοδο αγωνιζόταν με τα χρώματα της Ολυμπιάδας Λυμπιών στην Γ´ Κατηγορία στο ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί οτι βρισκόταν στο ρόστερ της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ την περίοδο 2011/12 όπου και η ομάδα μας πέτυχε για πρώτη φορά την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ του εύχεται κάθε επιτυχία».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε χθες το βράδυ, στην επαρχία Αμμοχώστου, με θύμα 18χρονο. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθη 23χρονος, με το ΤΑΕ Αμμοχώστου να συνεχίζει τις εξετάσεις.