Τανζανία: Περισσότεροι από 40 νεκροί σε ναυάγιο φέρι στη λίμνη Βικτόρια

Τανζανία: Περισσότεροι από 40 νεκροί σε ναυάγιο φέρι στη λίμνη Βικτόρια

Περισσότεροι από 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα όταν ένα φέριμποτ ανετράπη στο νότιο τμήμα της λίμνης Βικτόριας, έγινε γνωστό από τον εκπρόσωπο τύπου της κυβέρνησης της Τανζανίας, που μίλησε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ο πρόεδρος Τζον Μαγκουφούλι μόλις έλαβε από τις τοπικές αρχές της Μουάνζα, ο απολογισμός ανέρχεται αυτήν τη στιγμή σε περισσότερους από 40 νεκρούς» δήλωσε ο Γκέρσον Μσίγκουα.

Τοπικός αξιωματούχος είπε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC ότι στο πλοίο επέβαιναν περισσότεροι από 400 άνθρωποι.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.