ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΦΑΡΜΑΚΙ από Λίπι για την αποβολή Ρονάλντο – «Κάποιος είχε παραισθήσεις»

ΦΑΡΜΑΚΙ από Λίπι για την αποβολή Ρονάλντο – «Κάποιος είχε παραισθήσεις»

Ιδιαίτερα καυστικός σχετικά με την αποβολή του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Μαρτσέλο Λίπι στην «Tuttosport», ζήτησε την άμεση εφαρμογή του VAR.

Eξοργισμένος εμφανίστηκε ο Μαρτσέλο Λίπι με την απόφαση του διαιτητή Φέλιξ Μπριχ να αποβάλλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο πρόσφατο ματς του Champions League ανάμεσα στην Γιουβέντους και τη Βαλένθια. Συγκεκριμένα, ο νυν προπονητής της Εθνικής Κίνας και θρυλικός προπονητής της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας, χαρακτήρισε την απόφαση «γελοία» και δεν δίστασε να πει πως «ο Ρονάλντο πήρε την κόκκινη, επειδή κάποιος είχε παραισθήσεις».

Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως «ενδεχόμενη τιμωρία στον Ρονάλντο θα ήταν γελοία. Η UEFA θα πρέπει να βγει και να πει “κύριοι, κάναμε λάθος”. Ως εκ τούτου, θα θέσουμε άμεσα σε εφαρμογή το VAR στο Champions League».

Τέλος, μίλησε και για τον Ντάγκλας Κόστα, που τιμωρήθηκε για τέσσερις αγωνιστικές στη Serie A, επειδή έφτυσε τον παίκτη της Σασουόλο, Φεντερίκο Ντι Φραντσέσκο. «Ήταν λάθος του. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να ξέρεις να συγκρατείς τον εαυτό σου. Αυτή η περίπτωση δεν έχει καμία σχέση με εκείνη του Ρονάλντο. Ο ένας είναι ένοχος για μια αδικαιολόγητη χειρονομία, ο άλλος δεν έκανε τίποτα μεμπτό».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top