Έτσι ΓΙΟΡΤΑΣΕ το 4×3 ο παίκτης της ΑΕΛ! Μπυρίτσα και… φιλιά με τη ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ στην παραλία (PICS)

Έτσι ΓΙΟΡΤΑΣΕ το 4×3 ο παίκτης της ΑΕΛ! Μπυρίτσα και… φιλιά με τη ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ στην παραλία (PICS)

Βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα από… σπόντα, όμως γέμισε επάξια το κενό του Βοζίνια.

Ο λόγος για τον 23χρονο Πολωνό κήπερ της ΑΕΛ, Πάτρικ Πρότσεκ, ο οποίος έπαιξε βασικός στα παιχνίδια με Ανόρθωση και Πάφο και συνέβαλε στο να κρατήσει η ομάδα του το μηδέν και στα τέσσερα πρώτα παιχνίδι της σεζόν και το απόλυτο στους βαθμούς και τις νίκες.

Η Λεμεσιανή ομάδα μετά τη νίκη επί της Πάφου πέτυχε το 4×3 και ο νεαρός Πολωνός πήρε την Κυριακή πήρε τηνμ πανέμορφη σύντροφο του, Κίνγκα και απόλαυσαν το ηλιοβασίλεμα σε παραλία της Λεμεσού.

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.