ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ-ΧΛΩΡΑΚΙΩΤΗΣ: «Δεν είμαι σαν τους άλλους» -Κατηγορούμενος στην πρώτη ποινική υπόθεση

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ-ΧΛΩΡΑΚΙΩΤΗΣ: «Δεν είμαι σαν τους άλλους» -Κατηγορούμενος στην πρώτη ποινική υπόθεση

Μισή με μια ώρα για να δώσει τη δική του εξήγηση για την κατάρρευση του Συνεργατισμού ζήτησε ο Ερωτόκριτος Χλωρακιώτης.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Ενώπιον της Ερευνητικής εγέρθη θέμα διαδικασίας καθώς ο πρώην Διοικητής -όπως ήταν οι αρμοδιότητές του- ζήτησε χρόνο για εισαγωγή.

Ο πρόεδρος της Ερευνητικής του εξήγησε ότι δίδεται σε όλους ο απαιτούμενος χρόνος.

Ο κ. Χλωρακιώτης, διηγούμενος τι συνέβαινε από το 1981, είπε χαρακτηριστικά «δεν είμαι σαν τους άλλους».

Επεξηγώντας, υποστήριξε ότι για πέντε χρόνια κατασυκοφαντείται και λοιδορείται, καθώς του επιρρίπτουν την ευθύνη της κατάρρευσης.

«Είχα δύσκολο έργο» τόνισε, «έπαυσα ολόκληρα συμβούλια πιστωτικών ιδρυμάτων».

Ως γνωστόν ο Ερωτόκριτος Χλωρακιώτης βρίσκεται μεταξύ των κατηγορουμένων στην 1η ποινική υπόθεση του Συνεργατισμού που αφορά δάνεια που δόθηκαν χωρίς εξασφαλίσεις συνολικού ύψους των 3 εκατομμυρίων 588 χιλιάδων ευρώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE