ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ-ΧΛΩΡΑΚΙΩΤΗΣ: «Δεν είμαι σαν τους άλλους» -Κατηγορούμενος στην πρώτη ποινική υπόθεση

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ-ΧΛΩΡΑΚΙΩΤΗΣ: «Δεν είμαι σαν τους άλλους» -Κατηγορούμενος στην πρώτη ποινική υπόθεση

Μισή με μια ώρα για να δώσει τη δική του εξήγηση για την κατάρρευση του Συνεργατισμού ζήτησε ο Ερωτόκριτος Χλωρακιώτης.

Του Αλέκου Μιχαηλίδη

Ενώπιον της Ερευνητικής εγέρθη θέμα διαδικασίας καθώς ο πρώην Διοικητής -όπως ήταν οι αρμοδιότητές του- ζήτησε χρόνο για εισαγωγή.

Ο πρόεδρος της Ερευνητικής του εξήγησε ότι δίδεται σε όλους ο απαιτούμενος χρόνος.

Ο κ. Χλωρακιώτης, διηγούμενος τι συνέβαινε από το 1981, είπε χαρακτηριστικά «δεν είμαι σαν τους άλλους».

Επεξηγώντας, υποστήριξε ότι για πέντε χρόνια κατασυκοφαντείται και λοιδορείται, καθώς του επιρρίπτουν την ευθύνη της κατάρρευσης.

«Είχα δύσκολο έργο» τόνισε, «έπαυσα ολόκληρα συμβούλια πιστωτικών ιδρυμάτων».

Ως γνωστόν ο Ερωτόκριτος Χλωρακιώτης βρίσκεται μεταξύ των κατηγορουμένων στην 1η ποινική υπόθεση του Συνεργατισμού που αφορά δάνεια που δόθηκαν χωρίς εξασφαλίσεις συνολικού ύψους των 3 εκατομμυρίων 588 χιλιάδων ευρώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE