ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ: «Βομβαρδίστηκε» με πληροφορίες η Αστυνομία- Το «ευχαριστώ» του Αρχηγού

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ: «Βομβαρδίστηκε» με πληροφορίες η Αστυνομία- Το «ευχαριστώ» του Αρχηγού

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση που συγκλόνισε το παγκύπριο και έθεσε σε συναγερμό την Αστυνομίας. Ο Αρχηγός της Δύναμης εξήρε το έργο των συναδέλφων του καθώς και τη συνεργασία με τους πολίτες που έφερε τον εντοπισμό των παιδιών και τη σύλληψη του φερόμενου απαγωγέα.

Σε δηλώσεις του ο  κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου μετά τον εντοπισμό των δύο παιδιών που είχαν απαχθεί την Τρίτη 25/9 στη Λάρνακα, καθώς και τη σύλληψη του υπόπτου, ανέφερε ότι, υπήρξε άμεση κινητοποίηση, λήφθηκαν όλα τα αναγκαία μέτρα και υπήρξε ανάκληση προσωπικού.

Ευχαρίστησε επίσης, όλα τα μέλη της Αστυνομίας που πραγματικά έδειξαν μια άρτια επαγγελματική συμπεριφορά, αξιοποίησαν κάθε πληροφορία που ερχόταν, αλλά πάνω απ΄ όλα ευχαρίστησε τον κόσμο γιατί όπως ανέφερε, ο κ. Χρυσοστόμου, η συνεργασία του ήταν καταλυτική σε ότι αφορά το αποτέλεσμα της υπόθεσης. Μία υπόθεση που για την Αστυνομία, τώρα ξεκινά σε ότι αφορά το ανακριτικό έργο.

Πρόσθεσε παράλληλα, ότι ήταν δεκάδες οι πληροφορίες που έφθαναν στην Αστυνομία, από το πρωί και η κάθε μία από αυτές τύγχανε τη επιβεβλημένης ανάλυσης και επεξεργασίας και φθάσαμε στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Τέλος, τόνισε ότι η Αστυνομία είναι ο κόσμος και ο κόσμος είναι η Αστυνομία. Μόνο μέσα από τη συνεργασία Αστυνομίας – πολιτών, μπορούμε να έχουμε καλά αποτελέσματα και μέσα από τη συνεργασία αυτή, το όφελος το έχει η ίδια η κοινωνία. Ιδού το αποτέλεσμα.       

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top