ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ: Συγκλονίζει η μαρτυρία του 10χρονου -Πώς τους ξεγέλασε ο 35χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ: Συγκλονίζει η μαρτυρία του 10χρονου -Πώς τους ξεγέλασε ο 35χρονος

Προκαλούν σοκ τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την απαγωγή των δύο 10χρονων αγοριών από Δημοτικό σχολείο Λάρνακας.

Ο 35χρονος ο οποίος φέρεται να απήγαγε τα δύο αγοράκια με σκοπό να ζητήσει χρήματα συνελήφθη νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 25/9 μετά από συντονισμένες ενέργειες της Αστυνομίας και αξιολόγηση σχετικής πληροφορίας από γείτονα.

Ο απαγωγέας οδηγήθηκε για ανάκριση από μέλη της Δύναμης ενώ προληπτικά νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας οι δύο μαθητές που έζησαν μια άνευ προηγουμένου περιπέτεια από το πρωί.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Sigma (από την συνάδελφο Έλενα Λουκά) ο 35χρονος έπεισε τα δύο παιδάκια να τον ακολουθήσουν λέγοντας τους ότι είναι ο νέος δάσκαλος Γεωγραφίας του σχολείου και ήθελε βοήθεια ώστε να μεταφέρουν βιβλία.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρθηκε στις «Τομές στα γεγονότα» ο απαγωγέας (σύμφωνα με τα όσα είπε ο ένας από τους δύο 10χρονους στους ανακριτές) ανάγκασε τα δύο αγοράκια να μπουν στο αυτοκίνητο του λέγοντας τους: «Αν δεν κάτσετε φρόνιμα θα σας σκοτώσω» ενώ μετέπειτα τους μετέφερε στο διαμέρισμα του, όπου τους είπε να βγάλουν τα παπούτσια, τους έδωσε λεμονάδα και τους  έβαλε να ξαπλώσουν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΆΡΘΡΟ: ΛΑΡΝΑΚΑ -ΑΠΑΓΩΓΗ 11ΧΡΟΝΩΝ: Τι ανέφεραν οι γονείς των απαχθέντων παιδιών στην Αστυνομία

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top