ΛΑΡΝΑΚΑ -ΑΠΑΓΩΓΗ 11ΧΡΟΝΩΝ: Τι ανέφεραν οι γονείς των απαχθέντων παιδιών στην Αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ -ΑΠΑΓΩΓΗ 11ΧΡΟΝΩΝ: Τι ανέφεραν οι γονείς των απαχθέντων παιδιών στην Αστυνομία

Μυστήριο παραμένει ο λόγος για τον οποίο απήγαγε τα δυο 11χρονα αγόρια ο ύποπτος άνδρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία και τα όσα τους ανέφεραν οι γονείς, το τελευταίο διάστημα δεν ήταν δέκτες οποιασδήποτε απειλής εις βάρος τους ή των παιδιών τους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι γονείς των δυο παιδιών δεν υποψιάζονται κάποιο πρόσωπο το οποίο πιθανόν να απήγαγε τα 11χρονα παιδιά.

Εξέλιξη η οποία ρίχνει περισσότερες σκιές στην υπόθεση, όσον αφορά στον λόγο για τον οποίο ο εν λόγω άνδρας προέβη σε αυτή του την ενέργεια.

Υπενθυμίζουμε πως οι δύο μαθητές αγνοούνται από το πρωί της Τρίτης (25/09) όταν άγνωστο πρόσωπο τους οδήγησε στο όχημά του με την πρόφαση να μεταφέρουν βιβλία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE