ΛΑΡΝΑΚΑ –ΑΠΑΓΩΓΗ 11ΧΡΟΝΩΝ: Ανάκληση προσωπικού και στη Λευκωσία –Ερωτηματικά για τα κίνητρα

ΛΑΡΝΑΚΑ –ΑΠΑΓΩΓΗ 11ΧΡΟΝΩΝ: Ανάκληση προσωπικού και στη Λευκωσία –Ερωτηματικά για τα κίνητρα

Ανακαλείται προσωπικό της Αστυνομίας και στη Λευκωσία προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες για εντοπισμό των δυο 11χρονων, που απήχθησαν από το Δημοτικό Σχολείο στις Καμάρες Λάρνακας το πρωί της Τρίτης (25/09).

Ήδη όπως μεταδώσαμε νωρίτερα, από την πρώτη στιγμή έχει ανακληθεί προσωπικό από την επαρχία Λάρνακας.

Είναι λογικό ότι η ηγεσία της Αστυνομίας από τη στιγμή που δεν εντοπίζονται ο απαγωγέας και οι δυο μαθητές, θα επιστρατεύσει όλα τα μέσα για να έχει αίσιο τέλος η υπόθεση.

Το μεγάλο ερωτηματικό, για την ώρα, παραμένει και έχει να κάνει με τα κίνητρα του δράστη. Πρόκειται για άτομο ψυχολογικά ανισόρροπο ή άτομο που επιζητεί λύτρα;

Πάντως, το γεγονός ότι ο δράστης φερόταν να προσέγγισε και άλλα παιδάκια, οδηγεί στο συμπέρασμα πως δεν ενεργούσε στοχευμένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE