ΛΑΡΝΑΚΑ –ΑΠΑΓΩΓΗ 10ΧΡΟΝΩΝ: Πιθανόν να ήθελε λύτρα ο 35χρονος –Δηλώσεις Υπουργού

ΛΑΡΝΑΚΑ –ΑΠΑΓΩΓΗ 10ΧΡΟΝΩΝ: Πιθανόν να ήθελε λύτρα ο 35χρονος –Δηλώσεις Υπουργού

Το ενδεχόμενο να προέβη ο 35χρονος στην απαγωγή των 10χρονων μαθητών προκειμένου να αποκομίσει μεγάλο οικονομικό όφελος, εξετάζει η Αστυνομία.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Ιωνάς Νικολάου, σε τοποθετήσεις που έκανε λίγο πριν από τις 15:30 (25/09) έξω από την αστυνομική διεύθυνση Λάρνακας και μετά το αίσιο τέλος του θρίλερ απαγωγής των 10χρονων.

Ο κ. Νικολάου, ανέφερε ακόμη ότι το εν λόγω πρόσωπο, το οποίο επρόκειτο να οδηγηθεί για ανάκριση στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας νωρίς το απόγευμα, δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές με κάποιον αρνητικό τρόπο μέχρι τώρα.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως εμμέσως έστειλε και το μήνυμα ότι πολλοί κατέφυγαν σε… σεναριολογία, σε σχέση με τα κίνητρα του δράστη.

Σημειώνεται ότι δηλώσεις έκανε και ο πατέρας του ενός εκ των δύο 10χρονων, ο οποίος ευχαρίστησε τους πάντες που βοήθησαν στον εντοπισμό του παιδιού του και του φίλου του. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ο ρόλος της ΕΕ είναι καταλυτικός σε όλους τους τομείς» - Πέρασαν 21 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ευρωπαϊκή οικογένεια

ΠτΔ: «Ο ρόλος της ΕΕ είναι καταλυτικός σε όλους τους τομείς» - Πέρασαν 21 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ευρωπαϊκή οικογένεια

Στο Κυπριακό και τους άλλους παράγοντες που επηρεάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην καθημερινότητα των πολιτών αναφέρθηκε σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή την επέτειο ένταξης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE