Έπαθαν πλάκα με την ηλικία διακινητή ουσιών

Έπαθαν πλάκα με την ηλικία διακινητή ουσιών

Μία 88χρονη Βελγίδα και ο Γερμανός σύντροφός της 65 ετών, συνελήφθησαν  το απόγευμα της Δευτέρας 25/9 στην Πάργα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και παραβάσεων της νομοθεσίας περί όπλων και βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Τρία ναρκωτικά χάπια που βρήκαν οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η Βελγίδα, με συνοδηγό τον 65χρονο, οδήγησαν σε έρευνα στο σπίτι όπου διέμεναν οι δύο αλλοδαποί.

Με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στον προαύλιο χώρο του σπιτιού -συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους ενός κιλού και 66 γραμμαρίων, κρυμμένη κάτω από διάφορα αντικείμενα, 189 γραμμάρια σε σωλήνα καμινάδας και 32 κάτω από εξωτερικό νεροχύτη

Σε διάφορους χώρους του σπιτιού, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φυσίγγιο πολεμικού τυφεκίου, διαμετρήματος 7,62 mm,φυσίγγιο πυροβόλου όπλου, διαμετρήματος 9) mm,θήκη με 10 αβολίδωτα φυσίγγια, διαμετρήματος 8 mm,και δύο μαχαίρια.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.