ΚΟΣΜΟΣ

Ατύχημα στο εστιατόριο του Salt Bae: Πελάτες παραλίγο να καούν ζωντανοί- Ελληνας μεταξύ των τραυματιών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Ατύχημα στο εστιατόριο του Salt Bae: Πελάτες παραλίγο να καούν ζωντανοί- Ελληνας μεταξύ των τραυματιών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Τέσσερις τουρίστες τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με εγκαύματα στο νοσοκομείο μετά από ένα σόου με φωτιές που πήγε στραβά στο εστιατόριο του πολύ διάσημου σεφ, γνωστού ως «Salt Bae» στην Κωνσταντινούπολη.

Στο βίντεο- ντοκουμέντο φαίνεται ένας μπάρμαν να ρίχνει ένα άγνωστο υγρό πάνω στη φωτιά, με αποτέλεσμα ολόκληρη η μπάρα να παίρνει φωτιά.

Οι πελάτες για κακή τους τύχη βρίσκονται πολύ κοντά από το σημείο που έγινε το ατύχημα, καθώς ετοιμάζονταν να δουν ένα σόου με φλόγες.

Ωστόσο μετά το λάθος του μπάρμαν, φλόγες «απλώθηκαν» σε όλο το μήκος της μπάρας, τραυματίζοντας τους πελάτες.

Μία τουρίστρια από την Τσεχία τραυματίστηκε σοβαρά, όταν πήρε φωτιά το φόρεμά της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες μόλις οι φλόγες πήραν ανεξέλεγκτη πορεία,εκείνη και ο σύντροφός της ξαφνικά τυλίχτηκαν στις φλόγες.

Η κοπέλα φέρεται να είναι σε σοβαρή κατάσταση και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ ο φίλος της έχει μικροεγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα του.

«Εχω μερικά εγκαύματα, αλλά η κοπέλα μου είναι πολύ πιο σοβαρά από μένα», δήλωσε ο άντρας σε τουρκική εφημερίδα

Στους τραυματίες συγκαταλέγεται και ένας Έλληνας τουρίστας, ονόματι Αλέξανδρος Σεβέρης, ο οποίος βρισκόταν για μήνα του μέλιτος στην Κωνσταντινούπολη, καθώς και ένας ακόμη τουρίστας.

Οι τρεις από τους τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Sisli Etfal για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο τέταρτος μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του εστιατορίου.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι με ελαφρά τραυματίστηκαν και δύο μέλη του προσωπικού του εστιατορίου.

Οι φωτογραφίες από το συμβάν κάνουν τον γύρο του κόσμου, ενώ σοκ προκαλεί η φωτογραφία με τον άντρα που έχει καλύψει με γύψο όλο του το πρόσωπό.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top