Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης
Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.
Η πρώτη στην περιοχή της κοινότητας Φικάρδου τέθηκε υπό έλεγχο από κατοίκους της περιοχής χωρίς σημαντικές ζημιές.
Η δεύτερη στην περιοχή Καμένος της κοινότητας Καπέδων, τέθηκε υπό έλεγχο από δυνάμεις του Τμήματος Δασών χωρίς επίσης σημαντικές ζημιές, ως αποτέλεσμα της έγκαιρης αγγελίας της από ιδιώτες.
Επειδή ως αποτέλεσμα των καιρικών φαινομένων που επικρατούν ενδέχεται να παρουσιαστούν παρόμοια φαινόμενα, προτρέπεται το κοινό αν εντοπίσει καπνό ή φωτιά, μέσα ή κοντά στο δάσος να ενημερώνει αμέσως το Τμήμα Δασών στο τηλέφωνο 1407 ή την Πυροσβεστική υπηρεσία στο τηλέφωνο 112.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις