ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ: Ελεύθερος ο 41χρονος – Επιφυλάσσεται η Αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΠΑΓΩΓΗ: Ελεύθερος ο 41χρονος – Επιφυλάσσεται η Αστυνομία

Ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί αφέθηκε τελικά τη Δευτέρα (1/10) ο 41χρονος ύποπτος για συμμετοχή στην απαγωγή των δύο μαθητών από σχολείο στη Λάρνακα.

Ο 41χρονος νοσηλευτής, που φέρεται να είναι στενός φίλος με τον 35χρονο και να τον προμήθευε με φαρμακευτικά σκευάσματα, δεν κατηγορήθηκε μετά από τι διήμερη κράτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία επιφυλάσσεται να εξετάσει τις κατηγορίες εναντίον του, όταν προχωρήσει η διερεύνηση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζουμε πως ο 41χρονος συνελήφθη την Παρασκευή (28/09) από την Αστυνομία για διερεύνηση αδικήματος παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία σε σχέση με την απαγωγή των δύο εντεκάχρονων μαθητών από το σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος φέρεται να προσέγγισε γιατρό και προσπάθησε να τον επηρεάσει για να καταθέσει ότι παρακολουθούσε τον 35χρονο ύποπτο απαγωγέα των δυο ανήλικων παιδιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".