ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στη Ρώμη – Να αφήσει ανοιχτές τις «πληγές» των Γάλλων

Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε στη Ρώμη – Να αφήσει ανοιχτές τις «πληγές» των Γάλλων

Ο Απόλλωνας ολοκλήρωσε το βράδυ της Τετάρτης (03/10) την προετοιμασία του για τον αγώνα με αντίπαλο τη φιναλίστ του περσινού Γιουρόπα Λιγκ, Μαρσέιγ (04/10, 22:00, ΓΣΠ), για τη 2η αγωνιστική των ομίλων και άπαντες παρουσιάζονται αισιόδοξοι για την έκβαση της αναμέτρησης, αναγνωρίζοντας παράλληλα τις δυσκολίες απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Γαλλίας.

Ναι, ο Απόλλωνας είναι το αουτσάιντερ, το ξέρουν άπαντες στη Λεμεσιανή ομάδα, αλλά αυτός ο «τίτλος», σε καμία περίπτωση δεν τους αφαιρεί το δικαίωμα στην ελπίδα, για να γράψουν μία ακόμα «χρυσή» σελίδα στην πλούσια για τα κυπριακά δεδομένα ευρωπαϊκή τους ιστορία!

Μήπως δεν ήταν αουτσάιντερ οι «γαλάζιοι» στο εκτός έδρας ματς της πρεμιέρας απέναντι στη Λάτσιο; Ήταν…

Παρ΄ όλα αυτά, στο δεύτερο ημίχρονο τα… «χρειάστηκαν» οι Ιταλοί για να πάρουν τη νίκη και ο… «πολύς» Ιντζάγκι δήλωνε ανακουφισμένος στη συνέντευξη Τύπου, παραδεχόμενος πως φοβήθηκε για την έκβαση του αγώνα.

Όλα αυτά, σαφώς και αποτελούν «παράσημο» για τη Λεμεσιανή ομάδα, που όμως δεν ικανοποιούν κανέναν στο Κολόσσι, αφού πλέον ο Απόλλωνας του Σωφρόνη Αυγουστή, έχει τα κότσια, τις ικανότητες και το αγωνιστικό «θράσος», να κοιτάει κατάματα τον κάθε αντίπαλο, όσο «μεγάλο» κι αν είναι το όνομα του και να διεκδικεί το βαθμολογικό όφελος.

Πόσο μάλλον όταν αγωνίζεται στην έδρα του, εκεί όπου «δυναμώνει» ακόμα περισσότερο, παίζει με τρομερή αυτοπεποίθηση και αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες του για την υπέρβαση.

Κόντρα στην «πληγωμένη» από τις τελευταίες αποτυχίες Μαρσέιγ, οι «γαλάζιοι» θα προσπαθήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους (τηρουμένων πάντα των αναλογιών), όσο δύσκολο κι αν ακούγεται και ανάλογα από την εξέλιξη του αγώνα, ο Κύπριος τεχνικός θα αναπροσαρμόσει αν χρειαστεί τα πλάνα του.

Το γεγονός ότι οι Γάλλοι ήρθαν στην Κύπρο με την «πλάτη στον τοίχο», σίγουρα δεν είναι καλός οιωνός, αφού αυτές οι ομάδες συνήθως στα δύσκολα «ατσαλώνονται», όμως το γεγονός ότι δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να προπονηθούν στο ΓΣΠ, ενδεχομένως να δείχνει από την πλευρά τους μία αλαζονική στάση, η οποία μόνο καλό θα κάνει στον Απόλλωνα, οι παίκτες του οποίου αν υπερβάλουν εαυτούς και πιάσουν το μάξιμουμ της απόδοσης τους, περιορίζοντας παράλληλα τα ατού των αντιπάλων, μπορούν να κάνουν την ποδοσφαιρική Ευρώπη να συζητά, αλλά και να μιλά με θαυμασμό γι΄ αυτούς!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σωφρόνης Αυγουστή είδε με μεγάλη ικανοποίηση τον Γιούστε να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης και να δηλώνει παρών, όμως μόνο σίγουρη δεν είναι η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα.

Αν τελικά αγωνιστεί βασικός ο Ισπανός, σίγουρα λύνονται τα χέρια του Κύπριου τεχνικού, αφού αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της οπισθοφυλακής του Απόλλωνα.

Σίγουρα εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Χάμπος Κυριάκου, τη θέση του οποίου αναμένεται να πάρει ο Μπρου, εκτός κι αν αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας πλάι στον Ρομπέρζ… Σε αυτή την περίπτωση, δίπλα στον Σακέτι στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αναμένεται να είναι ο Μάρκοβιτς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top