ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με όσο εγωισμό έμεινε για το… διπλό

Με όσο εγωισμό έμεινε για το… διπλό

Άλλο ένα παιχνίδι με τον υπηρεσιακό Γιώργο Κωστή στον πάγκο για τον ΑΠΟΕΛ. Οι ‘γαλαζοκίτρινοι’ μπήκαν από το παιχνίδι του Σούπερ Καπ σε μια σειρά ντέρμπι. Αύριο στο Αντώνης Παπαδόπουλος αντιμετωπίζει την Ανόρθωση με μοναδικό στόχο την νίκη.

Μια νίκη που για να έρθει χρειάζονται να γίνουν πολλά στον ΑΠΟΕΛ. Ένα δύσκολο από την φύση του παιχνίδι κόντρα σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Με τα προβλήματα που έχει αυτή την στιγμή ο ΑΠΟΕΛ και την τεράστια αγωνιστική πτώση να κάνουν το έργο των ‘γαλαζοκιτρίνων’ ακόμη πιο δύσκολο.

Το τι να περιμένουμε από τον ΑΠΟΕΛ στο αυριανό παιχνίδι είναι δύσκολο. Μια ομάδα ένα σύνολο χωρίς αρχή και χωρίς τέλος. Ένας προπονητής που γνωρίζει πως μετρά μέρες στην ομάδα.  Το μόνο που μπορεί να κτυπήσει ο κύριος Κωστή για να καταφέρει να πάρει κάτι από το παιχνίδι είναι στον εγωισμό των ποδοσφαιριστών που είναι πολύ χαμηλά. Είναι ουσιαστικά το μόνο κομμάτι που μπορεί να δουλέψει ο Έλληνας τεχνικός για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα και εδώ τα πράγματα είναι πολύ περίπλοκα.

Κάτω από τα δοκάρια ενδέχεται να επιστρέψει ο Βάτερμαν. Από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Μιλάνοφ με τον Βούρο να είναι δίπλα εκ των Καρλάο η Μερκή και στο αριστερό άκρο της άμυνας αναλόγως με τον τρόπο παιχνιδιού που θα επιλέξει ο Γιώργος Κωστή θα αγωνιστεί η ο Καζού η ο Νικόλας Ιωάννου.

Στο χώρο του κέντρου η θέση των Μοράις και Σόουζα πρέπει να θεωρούνται σίγουρες. Η μοναδική σίγουρη θέση από τον χώρο του κέντρου και πάνω πρέπει να είναι αυτή του Τάμαρι που θα βρίσκεται στο δεξί άκρο της επίθεσης. Στο αριστερό άκρο κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Στάθης Αλωνεύτης, με τον Ζαχίντ να είναι σε ελεύθερο ρόλο. Παρόλο της αφλογιστίας του ο Ρέζα θα είναι στην αιχμή του δόρατος.

Εν ολίγοις ο λαβωμένος ΑΠΟΕΛ, ταξιδεύει στην Λάρνακα με μοναδικό σκοπό την νίκη. Μια νίκη που για να έρθει θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια από όλους τους ποδοσφαιριστές γιατί σε ενδεχόμενο άλλης απώλειας βαθμών τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα.

  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top