ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τουλάχιστον ΛΥΠΗΡΟ… Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ

Τουλάχιστον ΛΥΠΗΡΟ… Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ

Αυτό που συμβαίνει με την κάρτα φιλάθλου είναι τουλάχιστον λυπηρό.

Λίγες ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ και αν δώσει κάποιος μια γύρα στις διάφορες συζητήσεις ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας στα social media θα καταλάβει πως έχουν μοιραστεί στα δύο.

Από την μια αυτοί που κατακρίνουν τις διοικήσεις, τον ΚΟΑ, την ΚΟΠ και πάει λέγοντας για την κάρτα και από την άλλη αυτοί που θέλουν να πάνε γήπεδο και προσπαθούν να πείσουν την άλλη πλευρά να… επιστρέψει. Μια συζήτηση που δεν βγάζει πουθενά στην τελική.

Ένα γενικό… αλαλούμ με μόνο ζημιωμένο το ποδόσφαιρο καθώς κανείς δεν ασχολείται με την ουσία που είναι το γήπεδο, οι τακτικές, η όμορφη ατμόσφαιρα, το σασπένς και οι συγκινήσεις που πάντα έδιναν τα ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ στη Λάρνακα.

Αντί λοιπόν να ασχολούμαστε με τους πραγματικούς πρωταγωνιστές καταντήσαμε να τσακωνόμαστε για μια κάρτα την στιγμή που οι υπεύθυνοι για όλη αυτή την κατάσταση σφυρίζουν αδιάφορα και αφήνουν τα γήπεδα να αδειάζουν…

A.X.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top