ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Σίμο για το… restart – Οι… κομβικές αλλαγές και τα ΣΕΝΑΡΙΑ ενδεκάδας με ΑΠΟΕΛ

Με Σίμο για το… restart – Οι… κομβικές αλλαγές και τα ΣΕΝΑΡΙΑ ενδεκάδας με ΑΠΟΕΛ

Ο Ιγκόρ Μπίσκαν συμφώνησε με την Ανόρθωση όμως στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ την ευθύνη για το… restart θα την έχει ο Σίμος Ταραπουλούζης.

Ο υπηρεσιακός προπονητής της Κυρίας, Σίμος Ταραπουλούζης ετοιμάζει τα πλάνα του για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες. Άλλωστε μια νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο ΑΠΟΕΛ θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία και θα δώσει την ευκαιρία και στον Μπίσκαν να δουλέψει υπό καλύτερες συνθήκες.

Όσον αφορά το πλάνο του Κύπριου τεχνικού αναμένονται κάποιες… κομβικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Στο τέρμα θα είναι ο Βάργκιτς στο δεξί άκρο της άμυνας ο Στρούνα, οι Ντουγκλάο – Σίλντενφελντ στο κέντρο ενώ στο αριστερό άκρο υπάρχει πιθανότητα να δούμε ξανά τον Πράνιτς. Σε περίπτωση όμως που ο Κροάτης χρησιμοποιηθεί στη μεσαία γραμμή τότε θα πάρει θέση ο Μπεσάτ.

Στη μεσαία γραμμή είναι δύο τα σενάρια. Στο πρώτο και πιο πιθανό ίσως δούμε Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ και Πράνιτς (με Ράγιος στα φτερά και πάλι) ενώ στο δεύτερο Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ και Ράγιος σε ρόλο δεκαριού.

Εάν ο Ράγιος χρησιμοποιηθεί στο κέντρο τότε στα φτερά σίγουρη θέση έχει ο Μικελτάτζε με τους Σισέ, Λαβόρδε και Κατσιαράβα να διεκδικούν την άλλη θέση.

Στην κορυφή της επίθεσης η λογική λέει Ντούρις όμως η κακή αγωνιστική κατάσταση του ίσως φέρει τον Κατσαράβα στο αρχικό σχήμα ως κεντρικό επιθετικό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top