ΠΑΡΑ-THEMA

Παμπορίδης: 'Θα κτυπώ τον φασισμό όπου τον βρίσκω' - ΕΙΚΟΝΑ

Παμπορίδης: 'Θα κτυπώ τον φασισμό όπου τον βρίσκω' - ΕΙΚΟΝΑ

Ο τέως Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης μέσα από το Twitter ασχολείται με την προτεινόμενη λύση του Κυπριακού ΔΔΟ (Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία).

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Παμπορίδης αναφέρεται στο ότι τα «στρατόπεδα των ΔΔΟ και ΑντίΔΔΟ ζητούν δηλώσεις φρονήματος όπως όλοι οι φασίστες».

Για τον ίδιο όμως όπως αναφέρει «ο φασισμός είναι παντού μαύρος κι όπου τον βρίσκω θα τον κτυπώ και σ' όποιον αρέσουμε».

Καταλήγοντας δηλώνει προς όλους, προφανώς τους πολιτικούς, ότι «καταστρέφετε ότι έμεινε από τον κοινωνικό ιστό αυτής της χώρας».

Για την λύση που επιθυμεί ο ίδιος αναφέρει στην συνέχεια τα εξής:

«Θέλω λύση που θα διασφαλίζει το μέλλον των παιδιών μου στον τόπο τους. Θέλω λύση χωρίς προστάτες και πάτρωνες. Θέλω λύση χωρίς ξένους στρατούς. Που θα συνεχίζει την Κυπριακή Δημοκρατία ως μέλος ΟΗΕ+ΕΕ. Τα τσουβαλιάσματα που επιχειρούν κάποιοι θέλουν να αποφύγουν τη συζήτηση».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top