«Μαύρα» μαντάτα: Αγνοείται η τύχη 5.000 ανθρώπων μετά τον φονικό σεισμό στην Ινδονησία

«Μαύρα» μαντάτα: Αγνοείται η τύχη 5.000 ανθρώπων μετά τον φονικό σεισμό στην Ινδονησία

Έως 5.000 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται σε δύο σεισμόπληκτες τοποθεσίες του Πάλου στο νησί Σουλαουέζι της Ινδονησίας που επλήγη από ισχυρό σεισμό και τσουνάμι, ανακοίνωσε την Κυριακή 7/10 εκπρόσωπος της ινδονησιακής υπηρεσίας διαχείρισης καταστροφών, προσθέτοντας πως τα σωστικά συνεργεία θα σταματήσουν την Πέμπτη τις έρευνες για τις σορούς των θυμάτων.


Ο εκπρόσωπος Σουτόπο Πούρβο Νουγκρόχο εξήγησε στους δημοσιογράφους πως ο αριθμός των αγνοουμένων βασίζεται στις εκτιμήσεις των επικεφαλής χωριών στις τοποθεσίες Πετόμπο και Μπαλαρόα, που καταστράφηκαν από τη διπλή καταστροφή. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί 1.763 πτώματα, σύμφωνα με έναν τελευταίο απολογισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE