Σαλβίνι: Δεν θα δεχτούμε μετανάστες– Θα κλείσουμε και τα αεροδρόμια

Σαλβίνι: Δεν θα δεχτούμε μετανάστες– Θα κλείσουμε και τα αεροδρόμια


Σκληρή γραμμή από τον ιταλό υπουργό Εσωτερικών ενόψει της πρώτης πτήσης τσάρτερ με μετανάστες που επιστρέφουν στην Ιταλία στο πλαίσιο της συμφωνίας του Δουβλίνου

Στα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου βάσει των οποίων η Γερμανία ετοιμάζεται να στείλει πίσω στην Ιταλία μετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι είχαν εισέλθει στην ΕΕ περνώντας από το ιταλικό έδαφος αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας Ματέο Σαλβίνι προκαλώντας για άλλη μια φορά.

«Δεν θα δεχτούμε πτήσεις τσάρτερ οι οποίες δεν έχουν λάβει άδεια, αν χρειαστεί θα κλείσουμε και τα αεροδρόμια όπως κάναμε ήδη και με τα λιμάνια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σαλβίνι.




Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

Ο αναμενόμενος ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη φαίνεται να εισέρχεται στην τελική του ευθεία, με τις επίσημες ανακοινώσεις να τοποθετούνται, εκτός απροόπτου, εντός της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE