Κύπρια η αγαπημένη των φωτογράφων του GNTM – «Έβγαλε νύχια» ο Σκουλός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κύπρια η αγαπημένη των φωτογράφων του GNTM – «Έβγαλε νύχια» ο Σκουλός – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το bootcamp του Greece Next Top Model ολοκληρώθηκε και από τις 70 διαγωνιζόμενες μόνο οι 40 κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση. Κάποια όμως φαίνεται ότι εντυπωσίασε τους αυστηρούς φωτογράφους. 

Ανάμεσά στις 40 υποψήφιες που πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση και η Κύπρια Εβελίνα Σκίτσκο, η οποία από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή.

Στην δοκιμασία του bootcamp ομως ξεχώρισε και ο αυστηρός Δημήτρης Σκούλος εξέφρασε την αδυναμία του στο μοντέλο από την Κύπρο. Το ίδιο και ο φωτογράφος του bootcamp Μπίλ Γεωργούσης.

Η Εβελίνα είναι μητέρα ενός νεογέννητου 7 μηνών και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. 

Όταν πήρε την φωτογραφία της η Βίκυ Καγιά κατά την διάρκεια της επιλογής του bootcamp σχολίασε: «Αυτή η κοπέλα είναι η αγαπημένη του Μπιλ νομίζω».

Τότε ο Σκουλός της άρπαξε την φωτογραφία και της είπε: «Αυτή είναι η δικιά μου». Τότε η Βίκυ Καγιά άρχισε το παιχνίδι αμπεμπαμπλό, μιας και οι δύο άντρες ήθελαν την Εβελίνα από την Κύπρο ως την αγαπημένη τους.

 

Φυσικά ο φωτογράφος της παρέας Δημήτρης Σκουλός δεν δίστασε από τις οντισιόν να δηλώσει πως η Εβελίνα θα μπορούσε να είναι η μεγάλη νικήτρια του reality μόδας.

Οπόταν δικαιολογημένα μετά την πρώτη δοκιμασία δεν άφησε κανέναν να την κατοχυρώσει ως την αγαπημένη του. 

Στο στιγμιότυπο φαίνεται η αντίδρασή του όταν η Βίκυ δηλώνειότι η Εβελίνα είναι η αγαπημένη του Μπιλ Γεωργούσης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί στο 1:03:49:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.