ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Κανονικές θερμοκρασίες - Και χαλάζι στο... μενού

ΚΑΙΡΟΣ: Κανονικές θερμοκρασίες - Και χαλάζι στο... μενού

Ασταθής αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή.

Την Πέμπτη (11/10) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά αυξηµένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, στα παράλια. Σταδιακά όµως θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά, αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, το εσωτερικό και τα βόρεια παράλια. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Σε καταιγίδα δυνατό να µεταβάλλονται και να ενισχύονται στα 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και το απόγευµα τοπικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και γύρω στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, ενώ αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως το µεσηµέρι και το απόγευµα και ως επί το πλείστον στα ορεινά και το εσωτερικό. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή και θα κυµαίνεται γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top