Γεμάτα παρανομίες τα σχολικά κυλικεία στην Κύπρο – Μέχρι και το νερό πωλούν ακριβότερα

Γεμάτα παρανομίες τα σχολικά κυλικεία στην Κύπρο – Μέχρι και το νερό πωλούν ακριβότερα

Σωρεία παρατυπιών που αφορούν τιμές και ποιότητα προϊόντων διαπιστώνει ο Σύνδεσμος Καταναλωτών.

 

Σε ανακοίνωση αναφέρει ότι κατά τη σχολική χρονιά 2017-2018 συμμετείχε ως μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Ελέγχου Σχολικών Κυλικείων (ΤΕΕΣΚ), σε 200 ελέγχους και αξιολογήσεις κυλικείων, στη βάση της σχετικής νομοθεσίας.

Από τις αξιολογήσεις οι 61% έγιναν σε δημοτικά, 21% σε γυμνάσια και 18% σε λύκεια ή/και τεχνικές σχολές.
"Μέσα από τις επιθεωρήσεις διαφάνηκε ότι υπάρχουν υπεύθυνοι κυλικείων οι οποίοι αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση, αλλά και κάποιοι άλλοι που δημιουργούν προβλήματα που έχουν σχέση με τη γενικότερη προστασία και εξυπηρέτηση των μαθητών κάθε ηλικίας", αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Πυρκαγιές στη Λεμεσό: Το αποτέλεσμα διερεύνησης των Αμερικανών θα χρησιμοποιηθεί για βελτίωση υπηρεσιακού συντονισμού

Το αποτέλεσμα της διερεύνησης που διεξάγει η ομάδα της αμερικανικής υπηρεσίας ATF για την προέλευση και εξάπλωση των πρόσφατων πυρκαγιών στην Επαρχία Λεμεσού θα είναι χρήσιμο ώστε να σχεδιαστούν τα επόμενα στάδια, τα οποία περιλαμβάνουν την παροχή βοήθειας και τεχνογνωσίας για να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών και να γίνουν οι αλλαγές που απαιτούνται, ενώ στο επόμενο στάδιο, οι αμερικανικές Αρχές θα εξετάσουν τη διαχείριση της πυρκαγιάς και τις ενέργειες που έγιναν για την αντιμετώπισή της, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.