LIFESTYLE

Ο Ντάνος κόμπλαρε την Ευριπίδου και τις συνεργάτιδές της - VIDEO

Ο Ντάνος κόμπλαρε την Ευριπίδου και τις συνεργάτιδές της - VIDEO

Η ερώτηση στον Ντάνο ήταν περί σεξ, αλλά ο Αγγελόπουλος κατάφερε να την 'γυρίσει' και να φέρει σε δύσκολη θέση την Ευριπίδου και τις συνεργάτιδές της. 

Την ερώτηση της παραγωγής του 'Όλα Καλά' κλήθηκε να την κάνει η Τζώρτζια Παναγή στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Η ερώτηση είχε να κάνει με μια παλαιότερη δήλωση του Ντάνου σχετικά με το φαγητό και το σεξ. 

Ο Ντάνος έιχε πει ότι το σεξ είναι πιο σημαντικό από το φαγητό, οπόταν η ερώτηση αναφερόταν στο αν συμμερίζεται την άποψη ότι το φαγητό δεν περνά από το στομάχι. 

Ο καλεσμένος της εκπομπής 'Όλα Καλά' είπε ότι είναι δύο διαφορετικά πράγματα και παρόλο που ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει και χωρίς σεξ, ο ίδιος θα προτιμούσε να ζει με σεξ. 

Τότε ο Ντάνος ρώτησε:'Καλά ρε παιδιά κι εσείς δεν θέλετε σεξ στην ζωή σας;'.

Οι γυναίκες της παρέας κόμπλαραν και μόνο ο Άντριου Ευτυχίου συμμερίστηκε την άποψή του σχετικά με το σεξ, αφού θεωρεί ότι το σεξ είναι πολύ σημαντικό στην ζωή και πολύ πιο σημαντικό από το φαγητό, το οποίο σύμφωνα με τον Ντάνο βρίσκεται πιο εύκολα στην καθημερινότητά μας. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top