ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η πρωτιά και ο απολογισμός της 5ης αγωνιστικής

Η πρωτιά και ο απολογισμός της 5ης αγωνιστικής

Ο απολογισμός της πέμπτης αγωνιστικής επέφερε ανακατατάξεις στο βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ Alexander College.

Ο Ηρακλής Γερολάκκου με τη νίκη του (1-0) επί της Δόξας Παλαιομετόχου ανέβηκε στην κορυφή με απολογισμό 12 βαθμούς, όσους και η Δόξα που υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα.

Στη δεύτερη θέση με απολογισμό δέκα βαθμούς βρίσκεται η Ασπίς Πύλας, που πήρε τους βαθμούς (3-0) χωρίς αγώνα από την ομάδα Λειβαδιακός / Σαλαμίνα Λειβαδιών.

Ο νεοφώτιστος ΑΠΟΝΑ Αναγυιών και ο επίσης νεοφώτιστος Κορμακίτης συνεχίζουν χωρίς ήττα μετά το 0-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Την πρώτη τους φετινή νίκη πανηγύρισαν Ροτσίδης Μάμμαρι και ΑΕΚ Κοράκου. Χωρίς νίκη παραμένει πλέον μόνο ο Ορφέας Λευκωσίας.

Ηρακλής Γερολάκκου και Φοίνικας έχουν την καλύτερη επιθετική γραμμή (9 τέρματα) και η Δόξα Παλαιομετόχου την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό 1 τέρμα.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top