ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σάλος με δηλώσεις του Λίνεκερ για τον Κρόιφ

Σάλος με δηλώσεις του Λίνεκερ για τον Κρόιφ

Πολλές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε ο Γκάρι Λίνεκερ για τον Γιόχαν Κρόιφ.

Ο παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής μίλησε στην ισπανική εφημερίδα «El Pais» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Πεπ Γκουαρδιόλα και πως ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι έχει επηρεαστεί από τον «Ιπτάμενο Ολλανδό».

Ωστόσο, κάνοντας τη σύγκριση ανάμεσα στους δύο, ο Λίνεκερ χρησιμοποίησε για τον Κρόιφ λόγια που προκάλεσαν σάλο.

«Ο Πεπ είναι επηρεασμένος από τον Κρόιφ, αλλά πιστεύω ότι έχει έναν καλύτερο τρόπο για να μεταχειρίζεται τους ποδοσφαιριστές. Ο Κρόιφ ήταν ένας τύπος, αξιαγάπητος σίγουρο, αλλά υπερβολικά σίγουρος για τον εαυτό του, όχι μόνο για ποδοσφαιρικά θέματα, αλλά γενικά. Για παράδειγμα, έμπαινε μπροστά από τον οδηγό ενός αυτοκινήτου και του έλεγε πως έπρεπε να οδηγήσει. Ο Πεπ και ο Γιόχαν έχουν τον ίδιο τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο, αλλά είναι τελείως διαφορετικές προσωπικότητες» ήταν τα λόγια του Λίνεκερ.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top