Πέντε κυπριακές εταιρείες θύματα του νέου ιού – Ζητούν λύτρα σε Bitcoin

Πέντε κυπριακές εταιρείες θύματα του νέου ιού – Ζητούν λύτρα σε Bitcoin

Ο Υπεύθυνος του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αντρέας Αναστασιάδης, αποκάλυψε στο ραδιόφωνο του Active πως πέντε κυπριακές εταιρείες έχουν πέσει θύματα του Dharma.

 

 

O νέος ιός, με την ονομασία Dharma «μόλυνε» πέντε κυπριακές εταιρείες, κλειδώνοντας όλα τα αρχεία των ηλεκτρονικών τους υπολογιστών, χωρίς να μπορούν να τα ανακτήσουν, με το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την Europol ώστε να εξευρεθεί τρόπος αντιμετώπισης του. 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE