ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ο ρόλος του Λαβόρδε;

Είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ο ρόλος του Λαβόρδε;

Ο Ρικάρντο Λαβόρδε επέστρεψε φέτος στην Ανόρθωση και όλοι περιμένουν να κάνει την διαφορά.

Στις πρώτες του φετινές εμφανίσεις ο Κολομβιανός εξτρέμ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και όλοι ανέμεναν να τον δουν παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιώνεται. Στον τελευταίο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ είδαμε τον Λαβόρδε πιο ορεξάτο και με διάθεση να πάρει πρωτοβουλίες.

Στον τίτλο βάλαμε ερωτηματικό καθώς η απάντηση διαφέρει από άτομο σε άτομο.

Πάντως η δική μας άποψη είναι πως ο Κολομβιανός έχει σημαντικό ρόλο στην επάνοδο στα θετικά αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που με τις ικανότητές του μπορεί να συνεπάρει και τους συμποδοσφαιριστές του μαζί και έτσι ο ρόλος του κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικός.

Πάντως όλοι ευελπιστούν πως η διακοπή θα έκανε περισσότερο καλό στον »Ρίκι» και να επανήλθε ακόμη περισσότερο στα επιθυμητά στάδια ετοιμότητας.

Καθρέφτης το γήπεδο όμως και αρχής γενομένης από το επερχόμενο παιχνίδι με την Ένωση στο Παραλίμνι θέλουν στο οικοδόμημα της Αμμοχωστιανής ομάδας να επανέλθουν στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top