ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ τον ΑΠΟΕΛ – Φέρνει ΠΡΟΤΑΣΗ τον Δεκέμβριο

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕ τον ΑΠΟΕΛ – Φέρνει ΠΡΟΤΑΣΗ τον Δεκέμβριο

Ο Ούγκο Κάιπερς βρίσκεται στο Βέλγιο έχοντας επιλέξει να μην αγωνίζεται στον Εργοτέλη την στιγμή που ο μάνατζερ του περυσινού δεύτερου σκόρερ της Football League διατείνεται πως θα φέρει τον Δεκέμβριο πρόταση στην ομάδα του Ηρακλείου.

Να θυμίσουμε πως στο θερινό παζάρι που πέρασε ο Κάιπερς απασχόλησε τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ καθώς υπήρχε ενδιαφέρον από τους πρωταθλητές Κύπρου προς το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή.

Οι σχέσεις μεταξύ της πλευράς του Κάιπερς και της διοίκησης του Εργοτέλη διαταράχθηκαν λόγω της άρνησης του Βέλγου φορ να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, παρά την συμφωνία των δύο ομάδων.

Ο εκπρόσωπος του 21χρονου επιθετικού, Τζακ Λίχτενσταϊν ισχυρίζεται πως θα φέρει πρόταση για τον πελάτη του τον ερχόμενο Δεκέμβριο, ωστόσο παραμένει άγνωστο εάν θα ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ, ποσό δηλαδή που οι «κιτρινόμαυροι» κατέβαλαν για την μεταγραφή του Κάιπερς.

Σε αυτή την περίπτωση είναι πιθανό μια τέτοια προσφορά να μη γίνει αποδεκτή από τον Εργοτέλη και ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει εκτός ομάδας και στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Το βέβαιο είναι πως ο μάνατζερ του Κάιπερς προετοιμάζει το έδαφος προκειμένου να φέρει μια πρόταση που θα ικανοποιήσει την ομάδα της Κρήτης, αλλά και τον πελάτη του που ψάχνει για ένα καλό συμβόλαιο.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top