ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλίμονο να βλέπαμε ΜΑΓΙΚΑ Τραμετσάνι από το ΠΡΩΤΟ ματς

Αλίμονο να βλέπαμε ΜΑΓΙΚΑ Τραμετσάνι από το ΠΡΩΤΟ ματς

Ακόμα κι αν νικούσε ο ΑΠΟΕΛ στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΛ, ή αν έκανε σούπερ παιχνίδι, ουδείς δεν θα μιλούσε σήμερα ότι έπαιξε ρόλο το «μαγικό άγγιγμα» του Πάολο Τραμετσάνι.  

Το θετικό που καταγράφτηκε στο πρώτο ματς με τον Ιταλό στον πάγκο, ήταν ότι δεν παραβιάστηκε η εστία της ομάδας. Η αλήθεια είναι ότι δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα ο Ράφα Ρομό, απέναντι σε μια ομάδα που σκόραρε ικανοποιητικά στα προηγούμενα της παιχνίδια.

Η ανασταλτική συμπεριφορά της ομάδας, ήταν καλύτερη, αλλά υστέρησε δημιουργικά. Κάπως καλύτερα ήταν τα πράγματα στην επανάληψη, κυρίως με τις επελάσεις του Αλ Τάμαρι, «χτίστηκαν» μερικές επικίνδυνες φάσεις για την αντίπαλη εστία. 

Υπάρχει ζήτημα με το οργανωτικό κομμάτι στους πρωταθλητές, θα πρέπει να ανεβάσουν απόδοση κι άλλοι παίχτες. Να μην τα περιμένουν όλα από τον Ιορδανό διεθνή. 

Τέλος πάντων, μπαίνοντας στην εποχή Τραμετσάνι η ομάδα, αναμένουν οι οπαδοί ότι θα καταφέρει σε κάποια στιγμή ο Ιταλός να βάλει τη σφραγίδα του, όχι απλώς για να παίρνει νίκες, αλλά να παίζει και πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο. 

Τον Αρτυματά τον έβαλε βασικό, προφανώς επειδή τον είδε να πηγαίνει καλά στα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας. Έχει ενδιαφέρον, αν ο νέος προπονητής θα αξιοποιήσει περισσότερο τον 25χρονο Κύπριο χαφ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top