ΚΟΣΜΟΣ

Τον ρώτησε «είσαι Κύπριος ή Έλληνας» και τον έσπασε στο ξύλο- Τον άφησε αιμόφυρτο και εξαφανίστηκε

Τον ρώτησε «είσαι Κύπριος ή Έλληνας» και τον έσπασε στο ξύλο- Τον άφησε αιμόφυρτο και εξαφανίστηκε

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2017 στην Μελβούρνη της Αυστραλίας όταν ένας 30χρονος από την Σκοτία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά μετά την λογομαχία του με ταξιτζή.

 

Ενάμιση χρόνων σχεδόν μετά το περιστατικό ο Euan Fraser, πρώην μαχητής πολεμικών τεχνών, μίλησε για πρώτη φορά για το συμβάν που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή μεταφέροντας το πώς ξεκίνησαν όλα.

 Ο 30χρονος που είχε μετακομίσει στην Αυστραλία με τη σύντροφό του και εργαζόταν σε φάρμα δήλωσε πως κάλεσε ένα ταξί και όταν μπήκε μέσα στο «κίτρινο όχημα» η πρώτη ερώτηση του ταξιτζή ήταν αν είναι Έλληνας ή Κύπριος.

Αφού του απάντησε όχι, ο ταξιτζής συνέχισε να ρωτά αν είναι Χριστιανός Ορθόδοξος με τον Fraser να του απαντά πως είναι άθεος. Τότε ήταν που ο ταξιτζής ξεκίνησε να «κηρύττει» για τον ισλαμισμό και μετά από μια παύση του ο 30χρονος του ανέφερε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα πιστεύω του και ότι θα παραμείνει άθεος.

Τότε, σύμφωνα με τα όσα εξιστορεί ο 30χρονος, ο ταξιτζής άρχισε να χάνει τη ψυχραιμία του και να του επιτίθεται φραστικά, φωνάζοντας του. Συμπλήρωσε πως ο οδηγός τον μετέφερε στο σπίτι από δρόμους που δεν είχαν κάμερες και όταν έφτασαν έξω από τη διεύθυνση του κατέβηκε από το όχημα και άκουσε ένα θόρυβο πίσω του.

Πριν προλάβει να αντιδράσει, βρέθηκε αιμόφυρτος στο έδαφος προφανώς από χτύπημα με σιδερολοστό και τον δράστη να συνεχίζει να τον χτυπά βίαια σε διάφορα μέρη του σώματός του.

«Ξύπνησα μετά από 5 λεπτά μέσα στα αίματα. Για να πω την αλήθεια πρώτη φορά είδα τοσο πολύ αίμα» τα λόγια του 30χρονου ο οποίος δέχθηκε πολλα χτυπηματα μέσα στο ρινγκ αλλά ποτέ τέτοιας έκτασης.

Κατάφερε να μπει στο σπίτι του και να καλέσει φίλους του καθώς και ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο κοντινότερο Νοσοκομείο με πολύ σοβαρά τραύματα, κατάγματα στο λαιμό, τα πλευρά και τους ώμους ενώ διαγνώστηκε και με αιμορραγία εγκεφάλου.

Για το περιστατικό δεν έχει γίνει καμιά σύλληψη, με τον 30χρονο να δηλώνει πως πλέον δεν μπορεί να κοιμηθεί και έχει εφιάλτες από το συμβάν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top