Πρώτη 'διεθνής' πτήση από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης προς τα κατεχόμενα

Πρώτη 'διεθνής' πτήση από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης προς τα κατεχόμενα

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 31/10 η πρώτη `διεθνής` πτήση από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης (Istanbul Airport) προς το παράνομο αεροδρόμιο «Ερτζάν».

 
Όπως μεταδίδεται  από τα κατεχόμενα, πρόκειται για πτήση των Τουρκικών Αερογραμμών που προσγειώθηκε στις 18:00.

Ο «υπουργός μεταφορών» Τολγκά Ατακάν χαρακτήρισε την πτήση ως ιστορική στιγμή, προσθέτοντας ότι η εκτέλεση της πρώτης `διεθνούς πτήσης` προς το «Ερτζάν» καταδεικνύει πόσο σημαντικά είναι τα κατεχόμενα για την Τουρκία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE