ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Έπεσε» η υπόθεση ξυλοδαρμού Ομονοιάτη από ΜΑΔΔίτες – «Δεν τους αναγνωρίζει» - VIDEO

«Έπεσε» η υπόθεση ξυλοδαρμού Ομονοιάτη από ΜΑΔΔίτες – «Δεν τους αναγνωρίζει» - VIDEO

Δεν μπορεί να ασκηθεί δίωξη εναντίον των μελών της ΜΑΔΔ που ξυλοκόπησαν οπαδό της Ομόνοιας, λόγω του ότι ο τελευταίος δεν μπορεί να τους αναγνωρίσει.

Αυτή ήταν η απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας που απέστειλε με επιστολή στις 29 Αυγούστου του 2018, στον δικηγόρο Μιχάλη Παρασκευή, που υπερασπίζεται τα δικαιώματα του πελάτη του, Λευτέρη Αραούζου.

Ο Λευτέρης ξυλοκοπήθηκε στον τελικό κυπέλλου μεταξύ του Απόλλωνα και της Ομόνοιας το 2016 στο Τσίρειο Στάδιο, από μέλη της ΜΑΔΔ. Μάλιστα, η συγκεκριμένη στιγμή είχε καταγραφεί σε βίντεο από άλλο φίλαθλο.

Ο οπαδός της Ομόνοιας, μαζί με τον δικηγόρο του Μιχάλη Παρασκευά και τον πατέρα του, Χρυσόστομο Αραούζο, φιλοξενήθηκαν στο στούντιο της εκπομπής του «ΟMEGA», ‘Ενημέρωση Τώρα’, ώστε να μιλήσουν για την απόφαση που λήφθηκε για την υπόθεση.

Όπως είπε ο δικηγόρος του Λευτέρη, ο δεύτερος κατηγορήθηκε μόνο για παράνομη είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ παραδεχτό γεγονός από όλες τις πλευρές είναι ο ξυλοδαρμός του από αστυνομικούς.

Η πλευρά του οπαδού της Ομόνοιας, εξέφρασε παράπονο για την απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα, αφού όπως ειπώθηκε, δεν μπορούσε να αναγνωρίσει, όπως του ζητήθηκε, τα πρόσωπα των αστυνομικών που των ξυλοκόπησαν, αφού έφεραν κράνη στα πρόσωπά τους.

Πάντως, όπως ειπώθηκε στο στούντιο, ο Λευτέρης, μετά τον ξυλοδαρμό του παρέμεινε για 8 ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με διάφορα τραύματα στο σώμα του, ενώ μέχρι και σήμερα αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του.

Ο δικηγόρος του Λευτέρη Αραούζου, όπως επισήμανε, αναμένεται να θα προχωρήσει πλέον σε αστική αγωγή, με σκοπό να γίνει η κατάλληλη διερεύνηση της υπόθεσης και να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο, όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top