Ενημερώνει πρώτα το Εθνικό Συμβούλιο και μετά τον κόσμο ο Πρόεδρος για το Κυπριακό

Ενημερώνει πρώτα το Εθνικό Συμβούλιο και μετά τον κόσμο ο Πρόεδρος για το Κυπριακό

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο και τον κυπριακό λαό, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. 

Τη Δευτέρα (5/11) το απόγευμα θα συνέλθει το Εθνικό Συμβούλιο, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο οποίος θα ενημερώσει τα μέλη του σε σχέση με τις εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις συναντήσεις του την Τετάρτη (31/10) με την απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Τζέιν Χολ Λουτ και την περασμένη Παρασκευή (26/10) με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Εξάλλου, την Τρίτη (6/11) το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσει τον λαό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE