ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Πήγαν δικαστήριο και επέστρεψαν στις φυλακές υπό την επήρεια ουσιών

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Πήγαν δικαστήριο και επέστρεψαν στις φυλακές υπό την επήρεια ουσιών

Οι τρεις άνδρες κατηγορούμενοι για το διπλό φονικό που διαπράχθηκε στον Στρόβολο, ενώ πήγαν στο δικαστήριο την Δευτέρα (29/10) «καθαροί» επέστρεψαν στο κελί τους υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο Λοΐζος Τζιωνής, ο ετεροθαλής αδελφός του, Λευτέρης Σολωμού και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος, με το που επέστρεψαν στο κελί τους έπειτα από την δικαστική διαδικασία της Δευτέρας (29/10) προκάλεσαν τις υποψίες των δεσμοφυλάκων, λόγω του ότι βρίσκονταν σε ευφορία.

Οι τρεις τους υποβλήθηκαν σε έλεγχο ναρκωτικών και διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικοί.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» ο Αρχηγός της Αστυνομίας διέταξε διοικητική έρευνα, για να διαπιστωθεί από πού προμηθεύτηκαν τα ναρκωτικά τα τρία πρόσωπα.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας, οι Φυλακές εκτιμούν ότι η χρήση ναρκωτικών ενδεχομένως να έγινε κατά την παρουσία τους στο δικαστήριο και την δικαστική διαδικασία που κράτησε αρκετή ώρα.

Σημειώνουν ακόμα ότι, «δεν είναι η πρώτη φορά που υπόδικοι φεύγουν «καθαροί» από τις φυλακές για να μεταβούν σε κάποιο δικαστήριο για να εμφανιστούν σε διαδικασία που εκκρεμεί εναντίον τους και να επιστρέφουν ενώ έκαναν χρήση ναρκωτικών. Στις φυλακές λαμβάνονται αυστηρά μέτρα ώστε να μην φτάνουν κοντά τους ναρκωτικές ουσίες, ενώ στα δικαστήρια επιτρεπόταν στους υπόδικους να καταναλώνουν σάντουιτς ή σουβλάκια ή άλλα τρόφιμα με αποτέλεσμα κάποιοι να τους κρύβουν σ’ αυτά ναρκωτικά».

Πάντως, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, κατά την παραμονή των υποδίκων στον χώρο κράτησης στο δικαστήριο, αυτοί δεν ήρθαν σε επαφή με κανένα, ενώ υπάρχουν κάμερες που καταγράφουν κάθε κίνηση στα κελιά. Αν όντως η χρήση ναρκωτικών έγινε στον χώρο του δικαστηρίου, αυτό θα έλαβε χώρα ενώ ανέμεναν την ακρόαση της υπόθεσης.  

Αξίζει να αναφερθεί ότι, λόγω του συμβάντος αυτού, έχει απαγορευθεί από προχθές η προμήθεια σε υπόδικους ή κατάδικους τροφίμων και μόνο νερό θα τους χορηγείται. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top