ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να δείξει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στο ντεμπούτο του Αναστασίου για να… «σπάσει το ρόδι»

Να δείξει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στο ντεμπούτο του Αναστασίου για να… «σπάσει το ρόδι»

Να βγάλει εγωισμό και να δείξει – επιτέλους – αντίδραση, είναι ο στόχος της Ομόνοιας στο Κυριακάτικο (04/11, 18:00) εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερμή, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται «κολλημένοι» στους έξι βαθμούς και μετά από τα αποτελέσματα του Σαββάτου (03/11), έπεσαν στην… 9η θέση (!) της βαθμολογίας.

Μία εξέλιξη που μόνο ΝΤΡΟΠΗ πρέπει να προκαλεί σε όλους όσοι έφεραν το ιστορικό «τριφύλλι» σε αυτή τη θέση, όμως υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα, για να μπορέσει (τουλάχιστον) η ομάδα της Λευκωσίας να… σώσει ότι σώζεται.

Αρκεί φυσικά να ξυπνήσει από το συνεχιζόμενο αγωνιστικό «λήθαργο» και άπαντες στο «Ηλίας Πούλλος» θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή στο ματς με τον Ερμή, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από ενάμισι και πλεόν μήνα και πιο συγκεκριμένα, από το ματς απέναντι στην ΕΝΠ (1-0), στις 16 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής!

Ο Ελλαδίτης τεχνικός, Γιάννης Αναστασίου, δούλεψε πάρα πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας, αφού διαπίστωσε και ο ίδιος πως έχει… «καταρρακωθεί» μετά από τα συνεχόμενα «στραπάτσα», ενώ έγινε δουλειά σε πολλούς τομείς που… «πάσχει» η Ομόνοια στο ξεκίνημα της σεζόν.

Βέβαια, είναι πολύ νωρίς ακόμα για ολικό «ριστάρτ» και… «θαύματα», όμως ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού», περιμένει τουλάχιστον από τους παίκτες του να παρουσιάσουν μία άλλη – ελπιδοφόρα αν μη τι άλλο – εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας με πάθος και δίψα για τους βαθμούς και κυρίως, ο κάθε παίκτης να έχει το ρόλο του στο γήπεδο, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του.

Όλα δείχνουν ότι ο Αναστασίου θα κάνει αλλαγές και στο αρχικό σχήμα της ομάδας και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον η πρώτη ενδεκάδα που θα κατεβάσει, καθώς και ο τρόπος παιχνιδιού (σσ. το σύστημα) που θα επιλέξει να αγωνιστεί η Ομόνοια.

Θυμίζουμε ότι μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας, ανακοινώθηκε η πιο κάτω αποστολή, η πρώτη του Ελλαδίτη τεχνικού στον πάγκο των «πράσινων»:

Μεχίας, Παναγή, Μανρίκε, Ενρίκεζ, Σοάρες, Αλμπίν, Τζαϊλσον, Τζαρσίνιο, Λόρα, Γκόμεθ, Μόντες, Λόε, Ραμίρεζ, Βύντρα, Ντάρμπισαϊαρ, Κούσουλος, Κατελάρης, Αντωνίου, Πρέτσε, Χριστοφή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top