ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά την πρώτη γκέλα – Εντολή Ιβάν σε Λουτσέσκου – Ποιος φεύγει, ποιος έρχεται!

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά την πρώτη γκέλα – Εντολή Ιβάν σε Λουτσέσκου – Ποιος φεύγει, ποιος έρχεται!

Τρέχουν πλέον στον Δικέφαλο και… ενόψει Γενάρη.

Η περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει και στον ΠΑΟΚ οι άνθρωποι της ομάδας είναι έτοιμοι να κάτσουν στο τραπέζι προκειμένου να συζητήσουν το κεφάλαιο των μεταγραφών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη διακοπή του Πρωταθλήματος που έρχεται μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα γίνει μεγάλη σύσκεψη με τη συμμετοχή των Λούμπος Μίχελ, Μάριο Μπράνκο, Ραζβάν Λουτσέσκου και φυσικά του Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να συζητηθούν όλα τα θέματα που «τρέχουν», αλλά και γενικότερα το πώς θα κινηθεί ο σύλλογος.

Ωστόσο, όπως γράφει το Sportime o Ιβάν Σαββίδης έχει κάνει γνωστό στους συνεργάτες του ότι τον πρώτο λόγο για κάθε κίνηση που αφορά το ρόστερ της ομάδας, είτε μιλάμε για ενδεχόμενη αποχώρηση κάποιου παίκτη, είτε για μεταγραφές, τον έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ χωρίς καμία αμφιβολία αναγνωρίζει την δουλειά του Ρουμάνου τεχνικού και έτσι του δίνει το ελεύθερο να διαχειριστεί όπως επιθυμεί ο ίδιος το ρόστερ.

Πάντως, να σημειωθεί ότι ο προπονητής του Δικεφάλου, αναμένεται να μείνει προσηλωμένος στο αρχικό του πλάνο που είναι: Όχι πολλές αλλαγές και εμπιστοσύνη στους παίκτες.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top