ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Μαθαίνουν τον τύπο του όπλου -Σε εξέλιξη οι επιστημονικές εξετάσεις

ΦΟΝΟΣ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ: Μαθαίνουν τον τύπο του όπλου -Σε εξέλιξη οι επιστημονικές εξετάσεις

Τα κομμάτια του παζλ, της υπόθεσης φόνου του 33χρονου Γκάρι Μπόρις Χριστοδούλου το βράδυ της Πέμπτης (3/11), προσπαθούν να συνδέσουν οι Αρχές, με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη, σε μια προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις σε σειρά ερωτημάτων που απασχολούν τους εξεταστές της υπόθεσης.

Αρμόδια πηγή, ανέφερε το μεσημέρι της Δευτέρας (5/11) στο ThemaOnline, ότι βρίσκονται σε εξέλιξη επιστημονικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί ο ακριβής τύπος του όπλου που χρησιμοποιήθηκε στην εγκληματική πράξη, ενώ παραμένει άγνωστο εάν ο δράστης που πάτησε τη σκανδάλη, ήταν μαζί με άλλο ή άλλα πρόσωπα εκείνη τη στιγμή.

Η διαδικασία της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου βρίσκεται σε εξέλιξη, με τις Αρχές να ερευνούν με ποια άτομα είχε έρθει σε επαφή ο 33χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Άγνωστο παραμένει και το είδος του οχήματος των δραστών, αφού όπως μας εξήγησε η αρμόδια πηγή, ο χώρος και ο χρόνος, όπου εκτυλίχθηκε το έγκλημα, μεσάνυχτα στον αυτοκινητόδρομο, καθιστούν την διερεύνηση της υπόθεσης ακόμη πιο δύσκολη.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ήδη από τα γραφεία της Αστυνομίας πέρασαν ορισμένα πρόσωπα για κατάθεση.

Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top