ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: 'Χαλάει' ο καιρός

ΚΥΠΡΟΣ: 'Χαλάει' ο καιρός

Ανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα της Πέμπτης (8/11) ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών ή καταιγίδας. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα τοπικά μέχρι ταραγμένη.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς 2 με 3 μποφόρ και τη θάλασσα να είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 14 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (9/11) ο καιρός θα είναι αρχικά τοπικά συννεφιασμένος. Προοδευτικά οι νεφώσεις θα πυκνώσουν για να φέρουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές ενώ δεν αποκλείεται τοπικά να εκδηλωθεί καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο (10/11), την Κυριακή (12/11) και τη Δευτέρα (13/11), ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει κοντά στις κανονικές για την περίοδο τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top