Η Καραντώνη μιλά για την σχέση της με τον Τσιολή - 'Μετά από 5-6 καβγάδες...'

Η Καραντώνη μιλά για την σχέση της με τον Τσιολή - 'Μετά από 5-6 καβγάδες...'

Η Άντρη Καραντώνη δεν δίστασε να μιλήσει για τους καβγάδες της με τον Κωνσταντίνο Τσιολή on camera.

Ο Κωνσταντίνος Τσιολής μαζί με το ραδιοφωνικό του ταίρι, την Άντρη Καραντώνη βρεθηκε στην εκπομπή 'Όλα Για Σένα' και με τον αυθορμητισμό που τους διακατέχει μίλησαν για την σχέση τους. 

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του 'Breakfast Show' μίλησαν για την σχέση τους, την καθημερινή, η οποία ξεκινά κάθε μέρα, από τις 5:30 το πρωί. 

Όπως είπε η Άντρη Καραντώνη έχουν μια πολύ δυνατή χημεία, μια αληθινή σχέση που αναπτύχθηκε μέσα από την συχνότητα του Super, παρόλο που υπάρχουν στιγμές που σπάζει ο ένας τα νεύρα του άλλου. 

Ανάμεσα στα άλλα ο Τσιολής μίλησε γι αυτά που αφορούν στην συνεργάτιδά του, που πλέον ξέρει ότι πλέον δεν πρέπει να τα λέει on air. 

Τότε η παρουσιάστρια της εκπομπής 'Παραδοσιακή Βραδιά' σχολίασε: 'Μετά από 5- καβγάδες... σέβεται το' 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Νετανιάχου σε ΠτΔ: «Κύπρος και Ισραήλ μοιράζονται κοινές αξίες και κοινά συμφέροντα» - Φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου, στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE