Ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής με δυο ΝΤΕΡΜΠΙ

Ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής με δυο ΝΤΕΡΜΠΙ

Με δύο ντέρμπι ανοίγει απόψε η αυλαία της όγδοης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Στο Τσίρειο Στάδιο ο πρωτοπόρος Άρης που βρίσκεται στους 16 βαθμούς θα αντιμετωπίσει τον Οθέλλο Αθηαίνου που ακολουθεί με τρεις βαθμούς λιγότερους.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Την ίδια ώρα στο Δασάκι ο Εθνικός Άχνας φιλοξενεί την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στους δεκατρείς βαθμούς.

Το Σάββατο θα γίνουν οι αγώνες Αναγέννηση Δερύνειας – ΑΣΙΛ, Ομόνοια Αραδίππου – Ολυμπιακός, ΑΕΖ – ΘΟΪ Λακατάμιας, ΜΕΑΠ – Ακρίτας Χλώρακας, Ονήσιλλος Σωτήρας – ΠΑΕΕΚ και Διγενής Ορόκλινης – Αγία Νάπα.

Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία
https://www.cfa.com.cy/Gr/competitions/7946282

 
Πηγή: www.cfa.com.cy
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE